Back to Top
Ο Νο. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ONLINE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
elzh-TWenfrdeitptrues
516
https://www.makedoniaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3710/ADAMIDOU-1615560978.png

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑ ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ Αξιώσεις

1 ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΒΕΡΟΙΑ 591 32, ΗΜΑΘΙΑ

Στοιχεία επιχείρησης

Γεννήθηκα στη Βέροια. Έλαβα το πτυχίο του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αναγνώρισα το ενδιαφέρον μου για την ψυχολογία και εμβάθυνα τις γνώσεις μου σε αυτή, λαμβάνοντας δεύτερο πτυχίο από το τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Κατόπιν, εκπαιδεύτηκα στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (Αθήνα). Έχω πιστοποίηση από την ΕΕΕΣ (Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς) και την EABCT (European Association of Behavioural and Cognitive therapies) (ΑΜ: CBT 10-022)

Πραγματοποίησα σπουδές στη Μουσικοθεραπεία, στο αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Μουσικού Κολλεγίου Θεσ/νίκης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Νέας – Υόρκης. Έχω πάρει Δίπλωμα και Πτυχίο Πιάνου, καθώς και Πτυχίο Αρμονίας από το Δημοτικό Ωδείο Βέροιας.

Έλαβα εκπαίδευση πάνω στη Θεραπεία Σχημάτων από την Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Σχημάτων. Έχω πιστοποίηση από την International Society of Schema Therapy (ΑΜ: 788-S).

Έχω πιστοποιηθεί στην χορήγηση – αξιολόγηση των τεστ νοημοσύνης WISC-III και  WISC-V (για παιδιά 6-17 ετών) και WAISIV GR (για άτομα 16 – 91 ετών), καθώς και του τεστ μαθησιακών δυσκολιών ΑΘΗΝΑ ΤΕΣΤ (για παιδιά 5- 10 ετών).

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

Στοιχεία επικοινωνίας

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΕΥΔΟΞΙΑ (+)

Κοινωνικά δίκτυα