Back to Top
Ο Νο. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ONLINE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
elzh-TWenfrdeitptrues
685
  • ΑΓΟΡΑ
  • ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
https://www.makedoniaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1295/KALOUDIS-1573418447.jpg

ΧΗΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αξιώσεις

11ο χλμ. Π.Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΚΙΛΚΙΣ, ΔΙΑΒΑΤΑ 570 08, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης


H εταιρεία χημικά Καλούδης ιδρύθηκε από τον κ. Νικόλαο Καλούδη στην Νέα Ιωνία Αττικής από το 1958 με κύριο αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία χημικών προϊόντων και οι εξαγωγές αυτών σε χώρες ανά τον κόσμο. Το 1974 μετεγκαταστάθηκε στην Θεσσαλονίκη στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο 11ο χλμ. π.ε.ο. Θεσσαλονίκης Κιλκίς. Έκτοτε και ως σήμερα λειτουργεί με κύριο αντικείμενο την παραγωγή και την παράδοση χημικών προϊόντων.



Η εταιρεία χημικά Καλούδης από την ίδρυση της το 1958 λειτουργεί και επενδύει με ένα και μοναδικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στα πλαίσια αυτά η εταιρεία μας εκτός από την παραγωγή και εμπορεία των προϊόντων από το 1990 και μετά δραστηριοποιείται και στο χώρο της μεταφοράς με ιδιόκτητα ΦΔΧ βυτιοφόρα ιδιοκτησίας μας. Με βάση τα παραπάνω όραμα μας είναι η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας.



Οι άνθρωποί μας αποτελούν  αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας χημικά Καλούδης. Στα πλαίσια της συνεχής εκπαίδευσης και βελτίωσης επενδύουμε στους ανθρώπους μας παρέχοντας ασφαλές περιβάλλον εργασίας.



Η εταιρεία χημικά Καλούδης είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών μεταφοράς και παράδοσης χημικών προϊόντων. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα μεταφορών και παραδόσεων σε μεγάλο εθνικό δίκτυο. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες μας με τις πιστοποιημένες υπηρεσίες και τα προϊόντα μας.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
11ο χλμ. Π.Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΚΙΛΚΙΣ, ΔΙΑΒΑΤΑ 570 08, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (+)