Back to Top
Ο Νο. 1 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ONLINE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
elzh-TWenfrdeitptrues
586
https://www.makedoniaonline.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1812/-1600760620.png

ΕΙΔΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ SDW ΔΙΑΒΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΤΖΑΒΑΧΙΔΗΣ ΑΤΒΑΝΤΙΛ Αξιώσεις

9o χλμ. Π.Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΚΙΛΚΙΣ, ΔΙΑΒΑΤΑ 570 08, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επιχείρησης


Η επωνυμία της εταιρίας, SDW, αποτελεί το ακρωνύμιο του Special Design Windows, που μεταφράζεται ως “Παράθυρα Ειδικού Σχεδιασμο” και περιγράφει πλήρως το αντικείμενό μας. Από το 2004 δραστηριοποιούμαστε στην ελληνική αγορά των συνθετικών κατασκευών και τα προϊόντα μας έχουν κατακτήσει με σιγουριά τη δική τους ξεχωριστή θέση. Μάλιστα από το 2010 έχουμε διευρύνει σημαντικά το εύρος των εξαγωγών μας, με παρουσία στις αγορές της Κύπρου, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Γαλλίας, του Βελγίου, της Βουλγαρίας, της Ρουμανίας, της Αλβανίας και των Σκοπίων (FYROM).



Η αύξηση της δημοτικότητας των μη τυποποιημένων παράθυρων και πορτών μπορεί να εξηγηθεί εύκολα. Μόνο ένα πρωτότυπο παράθυρο ή μια πόρτα μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς ένα σπίτι, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό του. Ειδικές και γεωμετρικά περίπλοκες κατασκευές παραθύρων και πορτών SDW, με την πρωτότυπη αισθητική τους, προσδίδουν μια μοναδική ταυτότητα σε κάθε κτίριο και χώρο, εσωτερικά και εξωτερικά.



 



Η εταιρία SDW, διαθέτοντας δική της παραγωγική μονάδα με ειδικό εξοπλισμό για κουρμπάρισμα, είναι έτοιμη να σας προσφέρει μη τυποποιημένα πλαστικά παράθυρα και πόρτες, κατά την κατασκευή των οποίων, υψηλής ποιότητας προφίλ PVC κάμπτεται με ειδική τεχνολογία, ώστε να αποκτήσει το επιθυμητό σχήμα.



Δεν ασχολούνται όλες οι επιχειρήσεις κατασκευής συνθετικών κουφωμάτων με την κατασκευή μη τυποποιημένων προϊόντων από προφίλ PVC.



Η SDW παράγει ένα ευρύ φάσμα ειδικών κατασκευών PVC: τοξωτά, στρογγυλά, τετράγωνα, εξαγωνικά, τριγωνικά, πολυγωνικά, οβάλ, τραπεζοειδή και κάθε είδους σύνθετες και πολύπλοκες κατασκευές.



Η εταιρεία SDW έχει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και τοποθέτηση των ειδικών κατασκευών, συνεργάζεται με πολλούς Έλληνες και Ευρωπαίους κατασκευαστές πορτών και παραθύρων και προσφέρει τη δυνατότητα υλοποίησης προϊόντων από PVC με πολύπλοκα αρχιτεκτονικά σχήματα.

Τηλέφωνο 2:
6937437817

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
9o χλμ. Π.Ε.Ο. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΚΙΛΚΙΣ, ΔΙΑΒΑΤΑ 570 08, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στοιχεία επικοινωνίας

ΝΤΖΑΒΑΧΙΔΗΣ ΑΒΤΑΝΤΙΛ
ΝΤΖΑΒΑΧΙΔΗΣ ΑΒΤΑΝΤΙΛ (+)